tirsdag den 18. juni 2013

Vrøgum løbet 2013


Fredag d. 15 juni var det endelig tid for det årlige Vrøgum løb. Jeg havde besluttet mig for 8 km. Desuden var det dagen hvor jeg startede på 3 ugers ferie.
Efter at have knalleret til Vrøgum fra Gørding og ankommet kl. Ca. 17.30 var det tid at afhente startnummer. Jeg nåede derefter lige at hilse på flere løbekammersjukker der skulle løbe halvmarathon inden de startede kl. 18.
Kl. 18.40 startede jeg langsomt op med en gang let løben i området inden arrangørerne havde fælles opvarmning fra scenen kl. 18.45

Jeg havde besluttet mig for hjemmefra, at sætte et ret godt tempo fra starten, så jeg idet mindste kunne følge med/se Preben Sønderup den første kilometer. Jeg startede også temmelig hårdt ud, med 4:40 Min/km, hvilket dog hurtigt viste sig at være for hurtigt til min form p.t.
Horder af løbere overhalede derefter Herr Krintel indtil jeg fik stabiliseret mit åndedræt og puls, men km. 3-5 var den rene overlevelse for mig. Da jeg endelig fik stabiliseret kroppen igen kørte det faktisk udemærket indtil mål, med en del overhalinger til følge. 40:56 min. Kan jeg kun være tilfreds med her bagefter, dog ville jeg gerne have været under de magiske 40 min for de 8 km.
Efter at have hentet diplom og have skiftet mit svedige tøj, kom turen til obligatoriske grillpølse og den dejlige sodavand. Efter præmieoverrækkelsen og alle lodtrækningspræmierne kørte jeg hjem efter et super godt og vellykket arrangement, som sædvanlig, fristes jeg til at sige!

2 kommentarer:

  1. Godt løbet... Vidste slet ikke du havde en blog, men skal da lige have et link til dig, så jeg kan følge med i dine eventyr. Hvor går det næste hen?

    SvarSlet
  2. Hmmmmm.....der er jo da et landsstævne der venter 4-7 Juli. Det bliver så fedt...

    Der er jo desuden 12 timers løb i Viborg sammen med alle jer andre.
    Så går jeg også og drømmer om Grenå 6 timers løb. Hvad med dig?

    SvarSlet